• 3

    Samo je jedna Drniška pršutana,
    zahvaljujući Vama!

    Drniška pršutana
  • 1
  • 2

O nama

Na mjestu gdje se isprepliću arome ljekovitog planinskog bilja nošene suhom i hladnom burom što se spušta s planinskih masiva Velebita i Dinare, i svježi mirisi mora i soli poneseni toplim južnim vjetrom s obala Jadranskog mora ...

o nama 1

U zagrljaju Promine, u srcu krškog drniškog kraja, na mjestu stoljetne tradicije proizvodnje vrhunskih gurmanskih specijaliteta, pršuta i pancete, smještena je Drniška pršutana.


Vodeći se starom običajnom recepturom proizvodnje drniških suhomesnatih delicija, a istovremeno koristeći modernu tehnologiju kako bismo u potpunosti usavršili postupak proizvodnje i otklonili nedostatke u proizvodnji delicija s kojima su se naša stara domaćinstva susretala, Drniška pršutana razvija vlastiti brend proizvodnje pršuta i pancete kao izvornih ekoloških specijaliteta drniškog kraja.

o namaSavršen geografski položaj upravo na sjecištu tople mediteranske i oštre kontinentalna klime, gdje neprestana izloženost toplim i hladnim vjetrovima krškog kraja sprječava pojavu magle i ekstremnih temperatura, a koji sa sobom donose miomirise i ljekovite sastojke dalmatinskog bilja i morske soli, presudan je za stvaranje karakterističnog okusa i aroma pršuta i pancete Drniške pršutane.

Zbog idealnih mikroklimatskih uvjeta za proizvodnju autohtonih specijaliteta visoke kvalitete i prepoznatljivosti, postupak pripreme, sušenja i zrenja delikatesa odvija se u moderno opremljenom pogonu u zaseoku Razvođe, u bivšoj općini Drniš u Šibensko kninskoj županiji, dok su logistički i prodajni centar smješteni u Splitu.

Vođeni željom da na pravi način očuvamo gastronomsku baštinu drniškog kraja i vjerno ju približimo našim kupcima, pri proizvodnji njegujemo visoke standarde kvalitete i kontinuirano radimo na razvoju umijeća naših predanih zaposlenika.

Naposljetku, svi naši napori usmjereni su prema jednom, neizmjernom zadovoljstvu naših kupaca.

Samo je jedna Drniška pršutana, zahvaljujući Vama!

logo

kuca

Drniška pršutana d.o.o. za proizvodnju i trgovinu
Lacići 21 A, Razvođe (Općina Promina)
OIB: 19416301634
Matični broj subjekta: 060206848
Nadležni sud: Trgovački sud u Zadru – stalna služba u Šibeniku
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 1.553.000, 00 HRK
Direktor: Neven Duvančić